Home
 

Rendőrségi dalíró pályázat

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a a rendőrségnek
“…hogy mindenki hazaérjen…” mottóval hirdette meg a DUE médiahálózat és az ORFK-OBB a dalpályázatot.
„A feladat, hogy a dal a biztonságos közlekedés témájához kapcsolódjon. Figyeljünk jobban magunkra és egymásra, amikor akár gyalog, akár biciklivel vagy motorral közlekedünk” – olvasható a kiírásban.
A dalversenyre bármilyen zenei stílusban születhetnek művek, elég egy telefonos felvétel is, amin a pályázó szimplán énekel vagy hangszeren kíséri magát, de lehet beküldeni zenekaros anyagot is. Jelentkezhetnek kezdők és profik egyaránt. A dal 30 másodperc és 3 perc közötti lehet, a videófile-t vagy az mp3-at a due.hu/palyazatok oldalra kell feltölteni.
A versenyen 14 és 24 év közöttiek vehetnek részt.
A beküldési határidő 2019. március 31.
A dalokat Nagy Ricsi énekes, Szayly József, a DUE alelnöke és Berzai Zsolt rendőr alezredes zsűrizi.
Az eredményhirdetés a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz május 31-énBudapesten. Az első három helyezett Audio-Technica fejhallgatót nyer, mi több, a hangeszközöket gyártó cég jóvoltából a nyertes profi stúdiókörülmények között felveheti a győztes dalt.
A részletek itt.

Off 

2019. February 18. Monday This post was written by Categories: Programs No comments yet


Top